Leven voor twee (e-book) Hugo Sigal
E-book
ISBN 978-94-6383-467-4
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 30 mei 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het is een vrijdagochtend in november en de wereld staat stil. Nicole Josy, de helft van het legendarische duo Nicole en Hugo, laat het leven na een ongelukkige val. Jarenlang waren ze onafscheidelijk, altijd samen. Nu blijft Hugo alleen achter. Er staat hem een zware periode te wachten, want hoe ga je om met zo’n groot verlies?

In dit boek reflecteert Hugo op wat er allemaal gebeurde na die vierde november. Hij windt er geen doekjes om: het was de moeilijkste periode uit zijn leven. De pijn en het gemis namen alles over, heel even zelfs zijn zin om te leven. Tot hij opnieuw de lichtpuntjes leerde zien, mede dankzij rouwtherapie. Stap voor stap en met veel vallen en opstaan gaf Hugo vorm aan zijn nieuwe leven, waarin zowel verdriet als levenslust hun plaats hebben. Vandaag leeft hij voor twee – zijn Colleke is er altijd bij.

Terwijl Hugo zijn verhaal vertelt, gaat rouwtherapeut Marleen Vertommen dieper in op verlies en rouwen, en hoe je daarmee kunt omgaan.

Over de auteur

Over de auteur

Hugo Sigal is zanger en acteur. Samen met zijn vrouw Nicole Josy vormde hij het zangduo Nicole en Hugo, bekend van hits als 'Goeiemorgen, morgen' en 'Baby, baby'. In 2023 bracht Hugo zijn eerste soloalbum Dromen uit.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Hugo Sigal
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-467-4
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's200
Publicatiedatum30 mei 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling