Liefde onder druk e-book Els Put
E-book
ISBN 978-94-6131-593-9
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 21 okt. 2016

- +
OF
Korte inhoud

Details

'Je hebt kanker' is een diagnose die de grond onder je voeten doet beven. En niet alleen onder de jouwe, ook onder die van je levenspartner. Wat gaat er op dat moment door jullie heen? Verschuiven zorgtaken? Blijven jullie praten? Welke impact heeft de behandeling op een lichaam? Krijgt intimiteit nog een plaats? De ervaring leert dat een relatie inniger wordt of breekt. In zestien verhalen laat Els Put zowel kankerpatiënten als hun partners vertellen hoe ze het moment van de diagnose en de behandeling beleven of beleefd hebben. Hoe ze reageerden en inspeelden op elkaar. Of net niet. Ze vult deze verhalen aan met praktische tips en informatie uit professionele hoek.

Els Put is zelfstandig journalist. In haar werk focust ze op gezondheid en ziekte, opvoeding en verpleegkunde. Sinds 2003 brengt ze verhalen van kankerpatiënten in het tijdschrift Leven van Kom op tegen Kanker. Doordat kanker ook haar leven overhoophaalde, was zij de juiste gesprekspartner voor de mensen die in dit boek hun verhaal brengen.

Over de auteur

Over de auteur

Els Put is al meer dan vijftien jaar aan de slag als zelfstandig verpleegkundig journaliste. Ze schrijft onder andere voor Nursing en Leven (Kom op tegen kanker).
Details

Extra informatie

Auteur(s)Els Put
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-593-9
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum21 okt. 2016
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling