Liefdevol grenzen stellen aan je kind

Els Vandingenen
Paperback
ISBN 978-94-6383-564-0
Liefdevol grenzen stellen aan je kind Els Vandingenen
Paperback
ISBN 978-94-6383-564-0
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Wat gebeurt er als je de onvoorwaardelijke liefde van dr. Binu Singh verenigt met het lef en het doorzettingsvermogen van dr. Haim Omer? Dan creëer je een warme en tegelijk stevige basis voor elk kind: de droom van elke opvoeder, leerkracht en iedereen die met kinderen werkt. Waar de oproep voor meer warmte en begrip in de opvoeding van kinderen vrij luid klinkt, blijft het belang van grenzen wat onderbelicht. Het ontbreekt hulpverleners vaak aan een instrumentarium dat zowel het belang van liefde als dat van grenzen centraal stelt.

Dit boek reikt hiervoor een simpel model aan om mee te geven aan iedereen die instaat voor de opvoeding van kinderen. Daarbovenop biedt het concrete handvatten waarmee het ideeëngoed van Nieuwe Autoriteit kan worden neergezet in dagelijkse opvoedingssituaties met peuters, kleuters en kinderen tot ongeveer tien jaar. Op die manier kan het worden ingezet om mensen vanaf het prille begin aan de slag te laten gaan met de pedagogische visie van dr. Haim Omer.

Over de auteur

Over de auteur


Els Vandingenen is oudercoach, dans- en bewegingstherapeut, leerkracht en mama. Na haar opleiding Nieuwe Autoriteit werkte ze samen met dr. Haim Omer in het kader van parentale burn-out en volgde ze scholingen omtrent de-escalatie bij dr. Christoph Göttl.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Els Vandingenen
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-564-0
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling