LILY: Staal Tom De Cock
Paperback
ISBN 978-94-6337-486-6
€ 17,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 jun. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Lily Rieder-Dubois is zestien en president van een gebroken land. Een jaar na de aanslag op de Muur zijn alle blikken op haar gericht. Het pad, de voortekenen en de timing van de Storm zijn duidelijk: op het hoogtepunt van de klimaatomslag zal leven op aarde voor alles wat ademt voor minstens drie jaar onmogelijk worden. Niemand ziet een uitweg, maar daar kan Lily zich onmogelijk bij neerleggen.

Terwijl smog en as een duistere sluier om de planeet leggen, beseft Lily dat een oplossing buiten de Nieuwe Unie moet gezocht worden. Met het bonte gezelschap van haar trouwste bondgenoten en ergste vijanden staat ze voor een ultieme diplomatieke missie. Ze moet en zal antwoorden vinden en de wereld verenigen. Een wereld vol Muren, waarachter de meest waanzinnige dingen broeien…

Dit is het derde deel uit de LILY-saga. LILY kreeg in Nederland de prestigieuze bekroning Beste Boek voor Jongeren 2022.

Over de auteur

Over de auteur

Tom De Cock is constant verbaasd en geïnteresseerd in letterlijk alles. Hij is elke weekavond te horen op Qmusic en legt dagelijks zijn ziel in podcasts, televisie en boeken. Hij woont samen met zijn man, dochter en pleegzoon in Leuven. LILY is zijn bekroonde youngadult-debuut voor iedereen die jong is of zich zo voelt.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tom De Cock
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-486-6
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's396
Geplande publicatiedatum15 jun. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies