Lula & co

Granny's Crochet Hook & Nourillu
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6401-583-6
Lula & co Granny's Crochet Hook & Nourillu
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6401-583-6
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 2 mei 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Handen in de lucht als je blij wordt van haken! Lula en haar amigurumivrienden heten je van harte welkom in hun zonnige straat, die even groot en mooi is als de wereld zelf.

Maak kennis met de kleine Lula, die elke dag samen met haar trouwe teddybeer vol verwondering naar de wereld kijkt. Lula gaat op bezoek bij haar buurman Gary, die organische groenten kweekt in zijn tuin. Gary’s man Hadi is ook van de partij en hij dirigeert vanavond een concert. Hun dochter Maja, die elk vrij moment met haar neus in de boeken zit, komt haar papa zeker aanmoedigen. Let wel op voor Oma, want zij haalt halsbrekende toeren uit op haar skateboard… En Opa is nooit veraf, met zijn hiphopmuziek op zijn boombox. De wereld van Lula loopt vol met kleurrijke personages die je graag willen ontmoeten.

Geef een extra dimensie aan je haakskills met de eigenzinnige personages in dit boek. Alle patronen hebben stap-voor-stap-instructies, heldere foto’s en handige videotutorials, dus zowel beginnende als geoefende hakers vinden meteen hun weg!

Details

Extra informatie

Auteur(s) Granny's Crochet Hook & Nourillu
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-583-6
Cover typePaperback met flappen
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's136
Publicatiedatum2 mei 2022
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling