Max en Ribbeltje Yarne Daeren, Emi Catteeuw
Hardcover
ISBN 978-94-6337-374-6
€ 17,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 26 mei 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Max is een kleine avonturier. Ze woont bij Dieu, op de hoogste verdieping van wat ooit het hoogste gebouw van Brussel was. Max heeft een pak met heel veel zakken en ritsen. En ze heeft een parachute. Vliegen kan ze als de beste. Maar landen? Dat is andere koek!

Op een dag vliegt Max tegen een gillende roze sliert aan. Die gillende roze sliert blijkt een regenworm te zijn die Ribbeltje heet. Max en Ribbeltje kunnen het goed met elkaar vinden. Max nodigt Ribbeltje meteen uit om ook bij Dieu te komen wonen. Maar eh… er wonen al duizend mieren (of meer, moeilijk te tellen!) bij Dieu. Als Max een tijdje later ook nog een kakkerlak én een haring mee naar huis neemt, vindt Dieu het welletjes. Hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe plek om te wonen.

Over de auteurs

Over de auteurs

Yarne Daeren is illustrator en publiceerde haar eerste boek Er was misschien eens tijdens het tweede jaar van haar opleiding aan LUCA School of Arts. Tijdens het maken van dat boek ontdekte ze haar liefde voor ambachtelijke (druk)technieken en ongelofelijke verhalen.Emi Catteeuw studeerde journalistiek en radio, werkt als woorddocent en is dol op luisterverhalen. Haar afstudeerproject Terminus werd genomineerd voor de NTR Radioprijs en ook het luisterverhaal met cd Waar zijn alle stemmen? is van haar hand.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Emi Catteeuw, Yarne Daeren
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-374-6
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's144
Publicatiedatum26 mei 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling