Meer dan terug Benjamin Feys
Paperback
ISBN 978-94-6401-920-9
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Wie het nooit meegemaakt heeft denkt vaak dat het moeilijkste deel van een gevangenisstraf de tijd is waarin je opgesloten zit. Benjamin Feys werd in 2011 voor drie jaar opgesloten in een gevangenis in Bolivië voor een drugsmisdrijf. Gedreven door zijn enorme levenskracht en strijdlust slaagde hij erin om vrij te komen en bouwde hij zijn leven in België weer op. Na tien jaar in vrijheid getuigt hij over hoe er voor veel ex-gedetineerden na hun vrijlating een uitputtende strijd begint.

Benjamin kon na zijn celstraf aan het werk als tv-maker, heeft vrienden en succes, en hij is nooit zijn geloof in de kansen in de samenleving verloren. Toch is het voor veel andere ex-gevangenen heel moeilijk om uit de gevangenis te blijven. Het belang van een netwerk, psychologische begeleiding en kunnen werken staan centraal in de blik van Benjamin op echte herintegratie. Maar hoe pakken we dat aan? En wordt het niet hoog tijd om eenzame opsluiting in een massa-instelling als een barbaarse praktijk uit het verleden zelf naar de vergeetput te verwijzen? Met zijn eigenwijze visie die het controversiële niet schuwt brengt Benjamin Feys je op een pad dat je nog niet eerder hebt bewandeld.

Over de auteur

Over de auteur


Benjamin Feys is tv-maker en overlever van de beruchte gevangenis van San Pedro in Bolivië. Naast televisie en podcasts maken die buiten de lijnen kleuren is de wielersport een van zijn vele passies. Je vindt hem ook weleens terug aan de toog van zijn favoriete Irish pub.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Benjamin Feys
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-920-9
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling