Met de wind mee

Wouter Deboot, Tim Van Steendam
Paperback
ISBN 978-90-289-7975-8
Met de wind mee Wouter Deboot, Tim Van Steendam
Paperback
ISBN 978-90-289-7975-8
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 10 apr. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een maand lang de wind volgen. Het idee klinkt even eenvoudig als bevrijdend.

Na fietstochten door Amerika en Oceanië begint Wouter Deboot aan een nieuw avontuur. In dertig dagen tijd doorkruist hij maar liefst negen landen. Hij fietst naar waar de wind hem brengt. Geen grootschalige operatie aan de andere kant van de plas, geen ingewikkelde reisroutes of moeilijke voorbereidingen. Nee, deze keer dwarrelt hij als een blad door Europa, honderd kilometer per dag in de richting die de wind hem aanwijst. Het toppunt van vrijheid.

Als er iets is dat Wouter heeft geleerd tijdens dit avontuur, is het dit: je hoeft niet altijd ver te reizen om een prachtig stukje natuur te ontdekken of een interessante mens te ontmoeten. Wanneer er tijd is om stil te staan bij de wereld rondom jou, ziet die er plots helemaal anders uit. Krijgen plekken waar je anders zomaar voorbijrijdt betekenis. Worden toevallige passanten gesprekspartners. En krijgt verwondering vrij spel.

Over de auteurs

Over de auteurs


Wouter Deboot kennen we het best als de fietsende reporter. In 2012 stond hij mee aan de wieg van Iedereen beroemd. Ondertussen heeft hij tal van boeiende fietsavonturen op zijn palmares en schreef hij daarover de boeken Dwars door Amerika (2018) en Dwars door Oceanië (2019).


Tim Van Steendam werkt al jaren als ghostwriter en journalist voor o.a. Humo en De Morgen. Hij schreef een 25-tal boeken, waaronder de biografieën van wielrenners Tom Boonen en Frank Vandenbroucke of van politici als Guy Verhofstadt. In 2010 bracht hij onder eigen naam het goed onthaalde Door het oog van de naald uit, zijn verslag van een jaar tussen heroïneverslaafden en daklozen in Gent.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tim Van Steendam, Wouter Deboot
IllustratorNee
ISBN978-90-289-7975-8
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's336
Publicatiedatum10 apr. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling