Migraine (e-book)

Adinda De Pauw, Anneke Govaerts, Annick Verstappen
E-book
ISBN 978-94-6383-180-2
Migraine (e-book) Adinda De Pauw, Anneke Govaerts, Annick Verstappen
E-book
ISBN 978-94-6383-180-2
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 10 sep. 2020

- +
OF
Korte inhoud

Details

Moet jij vaak een feestje op het laatste moment aan je voorbij laten gaan omdat je hoofdpijn hebt? Zijn er dagen waarop de pijn zo hevig is dat je alleen een donkere kamer kan verdragen? Of ben je soms overgevoelig voor geluid, licht, geuren of zelfs smaken? Dan is de kans groot dat je aan migraine lijdt.

 

Maar wat ís migraine precies? In ieder geval een ziekte waar veel misverstanden over bestaan. In hun praktijk zien neurologen Adinda De Pauw, Anneke Govaerts en Annick Verstappen dagelijks patiënten met hoofdpijnklachten, die eigenlijk migraine hebben. Tijd om de vele mythes en clichés over deze neurologische ziekte – want migraine is meer dan hoofdpijn alleen – uit de wereld te helpen.

 

Dit boek bundelt alles wat je moet weten over migraine. Hoe zit het mechanisme van migraine in elkaar? Wat zijn de symptomen en welke triggers lokken een aanval uit? Wat doe je het best tijdens een aanval? En kan je migraine preventief bestrijden? Het antwoord op die laatste vraag is ja: met eenvoudige aanpassingen in je dagelijks leven kan je je migraineaanvallen de baas blijven.

Over de auteurs

Over de auteurs

Adinda, Anneke en Annick zijn neurologen met een liefde voor het menselijk brein en vooral voor de patiënt erachter. Ze beoefenen ‘algemene neurologie’, gaande van beroertezorg, dementie, bewegingsstoornissen, epilepsie, MS, slaapstoornissen tot hoofdpijn.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Adinda De Pauw, Anneke Govaerts, Annick Verstappen
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-180-2
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's208
Publicatiedatum10 sep. 2020
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling