Mijn liefste huilbaby Sarah Cauberghs
Paperback
ISBN 978-94-6401-898-1
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 27 apr. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Sarah Cauberghs droomde van een groot gezin. Een bende kinderen in een warm, gezellig huis. Samen spelen, dansen en zingen of knuffelen op de bank voor het haardvuur. Iedereen volmaakt gelukkig. Iedereen gezond. Maar die pastelgekleurde droom werd helaas geen realiteit. Wanneer Lewis, haar tweede kindje, geboren wordt, begint een ellendige periode. Hij huilt veel. Te veel. Urenlang, dagenlang, maandenlang. Hoe hard zijn ouders en zusje ook hun best doen, Lewis is ontroostbaar en krijgt het label van een huilbaby.

In dit boek vertelt Sarah eerlijk over de weg die ze hebben afgelegd met hun liefste huilbaby Lewis. Want een baby die constant huilt, heeft een gigantische impact op het hele gezin. Hoe langer het huilen duurde, hoe harder Sarah aan alles begon te twijfelen: aan zichzelf, aan haar rol als moeder, aan haar relatie. Met dit boek wil ze ouders in gelijkaardige situaties en hun netwerk een hart onder de riem steken en (h)erkenning geven. Hoe kan je ouders van een huilbaby hulp bieden? Hoe kan je als ouder geholpen worden? Daarnaast wil ze ook perspectief bieden, want het huilen houdt ooit op – ook bij Lewis. En de tranen hebben intussen plaatsgemaakt voor nieuwe, vrolijke momenten.

Over de auteur

Over de auteur


Sarah Cauberghs is leerkracht verpleegkunde, kinderslaapcoach en mama van een voormalige huilbaby. Op haar Instagramaccount en blog @momsarahwithlove deelt ze open en eerlijk haar ervaringen over het moederschap met haar meer dan 10.000 volgers.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Sarah Cauberghs
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-898-1
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum27 apr. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies