Monumentaal middelmatig Niet Nu Laura
Hardcover
ISBN 978-94-6383-613-5
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Geen groot genie, maar je kent wel de volledige lyrics van ‘Total Eclipse of the Heart’ uit het hoofd. Niet de hipste persoon in de keet, maar die super comfy cargobroek heeft wel genoeg zakken om al je sleutels, lege snoeppapiertjes en migrainepilletjes in kwijt te kunnen. Is er iets mis met het onopvallende, weinig spectaculaire, gewone leven? Absoluut niet. Meer nog: middelmaat is magnifiek!

Dit boek is er voor iedereen die zich regelmatig glorieus gewoontjes voelt en tijdens het trendy foodsharingmenu al eens weemoedig terugdenkt aan een groot pak friet van frituur ’t Hoekske. Geef je volledig over aan het monumentaal middelmatig zijn! In deze heerlijke verzameling cartoons maakt Niet Nu Laura komaf met het perfecte plaatje dat de social media (en let’s be honest: we zijn zelf ook schuldig) ons opdringen en de verwachtingen die ze creëren.

Is het oké als je op vrijdagavond gewoon in de zetel blijft plakken met dit boek, een chipke en met als achtergrondmuziek een playlist vol nummers waar je op je vijftiende ook al naar luisterde? Natuurlijk is dat oké.

Over de auteur

Over de auteur


Laura Janssens is niet de beste tekenaar van heel de wereld, maar maakt wel prima cartoons onder de naam Niet Nu Laura. Op Instagram deelt ze haar cartoons, geïnspireerd op het alledaagse leven, met haar 80.000 volgers. Van haar hand verschenen al meerdere boeken. Daarnaast maakte ze ook een animatiereeks op Streamz, Hamsters, gebaseerd op haar populaire personages Philippe en Giovanni.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Niet Nu Laura
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-613-5
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's176
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling