Mooie kijkers Liselotte Aerts
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6310-695-5
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 8 apr. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Wil je meer weten over jouw ogen? Wat je brilsterkte betekent? Wat het verschil is tussen cataract en glaucoom? Waarom je kind een oogplakker nodig heeft? Wat je kan doen aan hangende oogleden? Dan is dit boek iets voor jou!

Dr. Liselotte Aerts schrijft op een ontwapenende, wetenschappelijke en duidelijke manier over het kleinste waarnemingsorgaan in het lichaam: de ogen. Ze legt uitgebreid uit hoe je ogen eruitzien, hoe ze werken en welke mogelijkheden er zijn om geen bril meer te moeten dragen. Verschillende ziektebeelden zoals cataract, glaucoom, diabetes, leeftijdsgebonden maculadegeneratie, … worden uitvoerig besproken. Je komt bijvoorbeeld te weten wanneer vlekjes een voorbode van een netvliesloslating zijn. Ook droge ogen (hét probleem van de 21ste eeuw) en esthetische ingrepen rondom de ogen worden langs alle kanten belicht. Daarnaast worden heel wat fabeltjes uitgebreid weerlegd, want is het blauwe licht echt zo slecht voor je ogen en krijg je werkelijk mooie ogen van worteltjes?

Dit boek is een gedetailleerd naslagwerk om meer te leren over jouw ogen, voor zowel patiënten als professionals én voor wie zijn kennis van dit kleine waarnemingsorgaan wil verrijken.

Over de auteur

Over de auteur

Dr. Liselotte Aerts is oogarts en esthetisch arts. Ze heeft een bloeiende praktijk in Schoten en is diensthoofd in ZAS Zuid te Antwerpen (Ziekenhuis Aan de Stroom, de vroegere GZA Ziekenhuizen).

Details

Extra informatie

Auteur(s)Liselotte Aerts
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-695-5
Cover typePaperback met flappen
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's280
Geplande publicatiedatum8 apr. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies