Nachtbloei (e-book) Peace Adzo Medie
E-book
ISBN 978-94-6337-839-0
€ 12,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 21 dec. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Tijdens hun jeugd in Ghana waren Selasi en Akorfa meer dan nichtjes. Ze waren onafscheidelijk. Selasi was uitbundig en grappig, Akorfa stil en leergierig. Ze deelden alles met elkaar. Maar dan begint Selasi te veranderen. Ze wordt vijandig en stil, haar cijfers gaan achteruit en ze sluit zich af van Akorfa. Ondertussen wordt Akorfa toegelaten tot een Amerikaanse universiteit om arts te worden. Maar wanneer Selasi’s geheim onthuld wordt, begint Akorfa in te zien hoe ook zij een rol speelde in hun vervreemding.

Nachtbloei schetst een meeslepend beeld van klasse en familie in Ghana en van opgroeien in de VS met een migratieachtergrond. Een ontluisterend verhaal over de manier waarop ons geheugen werkt, dat getuigt van de noodzaak van vrouwelijke bondgenoten in een samenleving die hun het zwijgen oplegt.

Over de auteur

Over de auteur

Peace Adzo Medie is academicus en voorvechter van vrouwenrechten. Ze schrijft zowel fictie als non-fictie. Eerder verscheen haar debuut Zijn enige vrouw, een roman vol intelligentie en humor.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Peace Adzo Medie
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-839-0
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's400
Publicatiedatum21 dec. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling