NEE! Liesbeth Talboom Met illustraties van Liesbeth Haesevoets
Hardcover
ISBN 978-94-6401-901-8
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 18 okt. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Wat hebben een boze mier, smalle teckel, kale struisvogel, moedig visje, kleurige kip, vuile wasbeer, bange kangoeroe, kleine specht, ordelijke vos en vergeetachtige olifant gemeen? Ze zeggen allemaal het allerliefst NEE. Nee op wassen, nee op werken, nee op naar school gaan, nee op doen wat er verwacht wordt, nee op eten wat de pot schaft – gewoon: NEE.

NEE is een bundel met 10 humoristische, verrassende en ontroerende dierenverhalen over het lievelingswoord van veel jonge lezers.

Prof. dr. ir. Bet Weter voegt hieraan toe dat dit verhalenboek VOLstaat met flagrante leugens en onwaarheden over het dierenrijk. Daarom heeft ze de grootste fouten zelf verbeterd en aangevuld met interessante weetjes. Gelukkig heeft zij vierendertig zeer relevante diploma’s om deze aanvullingen te staven, en verwijst ze de geprikkelde lezer graag door naar een van haar masterthesissen of haar non-fictiewerk (uitgegeven in eigen beheer).

Over de auteur

Over de auteur


Liesbeth Talboom en Liesbeth Haesevoets vormen samen het creatieve bureau Studio Maria. Naast hun voornaam delen ze immers ook dezelfde tweede naam, Maria. Ze werken elke dag voor mooie merken aan campagnes en projecten waar ze zelf gelukkig van worden. Dat geluk delen ze het liefst met de hele wereld. NEE is het eerste kinderboek waar ze samen ‘ja’ op zeiden.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Liesbeth Talboom
IllustratorLiesbeth Haesevoets
ISBN978-94-6401-901-8
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's128
Publicatiedatum18 okt. 2022
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling