Niet dat het iets uitmaakt Bert Moerman
Paperback
ISBN 978-94-6310-342-8
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 15 mei 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het leven is een aaneenschakeling van keuzes die niet gemaakt worden. Althans voor het hoofdpersonage van Niet dat het iets uitmaakt. Hij ondergaat, en voor hij het goed en wel beseft, is hij een succesvol redacteur bij een uitgeverij en woont hij samen met een vrouw op wie hij niet verliefd is. Maar wat als de mogelijkheden plots eindeloos worden en de vraag wat hij wil van zijn leven zich opdringt? Zal alles beter worden als hij wegvlucht van de alledaagsheid?

 

De allergrootste dingen zijn het moeilijkst om te zien. De aarde is maar rond als je er niet meer op staat. Niet dat het iets uitmaakt gaat over vechten tegen de zwaartekracht. Een strijd die je altijd verliest, maar die het waard is om te voeren.

Over de auteur

Over de auteur

Bert Moerman (1987) groeide op in de diepste krochten van West-Vlaanderen, een plek waar weinig meer te doen was dan lezen en films kijken. In 2016 gaf hij zijn job op en trok hij naar New York om daar een roman te schrijven. Intussen is hij veilig en wel terug in België en werkt hij als artistiek directeur in een concertzaal.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bert Moerman
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-342-8
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's208
Publicatiedatum15 mei 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling