Niets mis met Suzanne (e-book) Sofie Leyts
E-book
ISBN 978-94-6337-636-5
€ 12,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 20 jun. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

‘En dus heb ik voorgesteld om te gaan basejumpen,’ zei Mia. Ze plantte haar kopje met zoveel kracht op het schoteltje dat ik bang was dat het zou barsten.
‘Mia, je bent vierentachtig,’ zei Rudy, terwijl hij zijn koffie pimpte met een geut uit zijn heupflesje. ‘Vierentachtig is geen driemaal zeven meer.’

Suzanne is boekhandelaar op rust en woont in een residentie voor gepensioneerden. Dagelijks deelt ze de eettafel met Mia, Rudy, Lizzy en Henri. Hoewel ze samen goed zijn voor vierhonderdvierendertig jaar levenservaring, beschouwt animator Kevin het als zijn plicht om hen als willoze kleuters te vertroetelen. Wanneer de frustraties omtrent bingoavonden en pannenlappen breien hun piek bereiken, spreken ze af om hem een hak te zetten. Helaas loopt niets zoals gepland en doet niemand wat er gevraagd werd. Op de koop toe staat Suzanne plots oog in oog met iemand die haar verleden wel heel dichtbij brengt.

Ondanks het fiasco besluiten ze hun acties voort te zetten. Het IVV wordt geboren, een prettig gestoord gezelschap dat onrecht vergeldt en de geest scherp houdt. Maar terwijl de leden met wisselend succes nieuwe acties op touw zetten, blijft Suzanne steeds meer aan haar verleden haken. En dan lijkt alles onherroepelijk de foute kant op te gaan. Gelukkig is er niets mis met Suzanne, toch?

Over de auteur

Over de auteur


Sofie Leyts is auteur en bibliotheekmedewerker. Ze schreef al twee enthousiast onthaalde jeugdromans. Ze weet niet precies wat ze liever doet: schrijven, mensen achternazitten met boeken die ze absoluut moeten lezen, of zelf het ene na het andere boek verslinden. Met Niets mis met Suzanne maakt ze een bijzonder straf romandebuut.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Sofie Leyts
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-636-5
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's408
Publicatiedatum20 jun. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling