Nooit nog normaal (e-book) Omar Mohout
E-book
ISBN 978-94-6337-271-8
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 8 jul. 2021

- +
OF
Korte inhoud

Details

De wereld verandert en doet dat in een duizelingwekkend tempo. Er liggen verschillende krachten aan de basis van die omwentelingen, maar de digitalisering is ontegensprekelijk de grootste. Laurence Jacobs en Omar Mohout werpen, met de hulp van heel wat experts uit het veld, een blik op de ‘bigger picture’ nu corona die digitale versnelling nog meer heeft doen toenemen. Ze gaan op zoek naar wat de doorgedreven digitalisering betekent voor vier cruciale domeinen in onze maatschappij: het onderwijs, de arbeidsmarkt, het ondernemen en het middenveld.

Samen met de auteurs stelt de lezer vast dat een nieuw tijdperk is aangebroken waarin het nooit nog normaal lijkt te gaan worden. Maar dat hoeft niet per se onheilspellend te zijn. Met een ondernemende houding, een niet-bij-de-pakken-blijven-zitten mindset en zin voor initiatief kan iedereen het beste uit dat nooit nog normaal halen. Zo kan de digitalisering ons vleugels geven en een hefboom zijn om meer mens binnen te brengen in alle domeinen van onze samenleving.

Over de auteur

Over de auteur


Laurence Jacobs werkt als Lead Coördinator bij de technologiefederatie Agoria. Ze is ‘Women in Tech’-voortrekker en -ambassadeur en werkt mee aan het ‘Be The Change’-project dat digitalisering en de Belgische arbeidsmarkt in kaart brengt.


Omar Mohout is Entrepreneurship Fellow bij Sirris en een veel gepubliceerd auteur. Hij is een voormalige technologieondernemer, een adviseur van groeibedrijven en professor Ondernemerschap bij Antwerp Management School en Solvay Business School.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Omar Mohout
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-271-8
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's128
Publicatiedatum8 jul. 2021
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling