November en ik (e-book) Delfien Vanden Heede
E-book
ISBN 978-94-6401-533-1
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 10 nov. 2021

- +
OF
Korte inhoud

Details

Hoever ga je voor de liefde? Waar begint het spel van aantrekken en afstoten en waar eindigt het? Wat als je all-in gaat en toch verliest?

Esther, dertig jaar, is een eenling die het naar haar zin heeft in het nieuwe normaal met een opgelegde isolatie, totdat ze op het nieuws verneemt dat haar jeugdliefde Elly November, nu zevenendertig jaar, vermist is. Het is tien jaar geleden dat ze elkaar voor het laatst spraken en Esthers herinneringen aan Elly zijn vervaagd en verdrongen. Door de verdwijning denkt ze terug aan het korte jaar waarin ze Elly kende: haar eerste grote liefde, die van Elly geen relatie genoemd mocht worden. Waar liep het fout tussen hen? Had ze voldoende oog voor alles wat in Elly’s leven speelde? En was Elly, zoals ze altijd had beweerd, nooit verliefd geweest op Esther of had ze haar om andere redenen op afstand willen houden? Waren ze elkaar op een verkeerd moment op een verkeerde plaats tegengekomen? En wat zou Esther doen als de verdwenen Elly nu, tien jaar later, voor haar deur zou staan?

Over de auteur

Over de auteur


Delfien Vanden Heede behaalde een master in de literatuur van de moderniteit aan de Universiteit Antwerpen. Ze schreef mee aan de theatervoorstellingen Playground Love (fABULEUS) en Human Passion (Moonbeat Mechelen) en is coauteur van de luisterinstallatie Bovenstad in opdracht van het cultuurfestival MoMent in Tongeren. November en ik is haar romandebuut.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Delfien Vanden Heede
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-533-1
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's180
Publicatiedatum10 nov. 2021
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling