Over de media heb ik niets te zeggen (e-book) Sven Gatz
E-book
ISBN 978-94-6131-503-8
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 10 okt. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

Sven Gatz is een minister van Media zonder noemenswaardige macht over de media. Of toch heel weinig. Zo zegt hij zelf. Wel heeft hij een mening over ons Vlaamse medialandschap dat vandaag in galop evolueert. En ook over de journalisten die er hun brood verdienen. Is onze pers echt vrij? Waar moet het heen met al die beeldschermpjes van tegenwoordig en gaat de jeugd wel verstandig om met sociale media? Zijn onze vertrouwde FM-radio en onze week- en dagbladen ten dode opgeschreven? Hoe zal de VRT van de toekomst eruitzien? En wat denkt de Grijze Man, die van over de schouder van zijn minister commentaar geeft, daar allemaal van?

Daarnaast laat Sven Gatz een schare mediaspecialisten aan het woord. Op zijn vraag keken deze bekende en minder bekende experts in hun kristallen bol vooruit naar 2026: Isabel Albers, Sandra De Preter, Thierry Geerts, Dominique Leroy, Leo Neels, Caroline Pauwels, Thom Pelckmans, Helen Perquy, John Porter, Christian Van Thillo en Gert Ysebaert. Op deze manier schetst Over de media heb ik niets te zeggen een status quaestionis én een toekomstbeeld van de Vlaamse media.

Over de auteur

Over de auteur

Sven Gatz (1967, Sint-Agatha-Berchem) is onze Vlaamse minister van Cultuur, Jeugd, Media en Brussel. Voordien scherpte hij als directeur van de Federatie Van de Belgische Brouwers zijn bierkennis aan, waar hij ook een aantal boeken over schreef. Over zijn beleid verschenen intussen al twee boeken: Bekentenissen van een cultuurbarbaar en Over de media heb ik niets te zeggen. Website: www.svengatz.be
Details

Extra informatie

Auteur(s)Sven Gatz
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-503-8
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum10 okt. 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling