Powerless - Deel 1 Lauren Roberts
Paperback
ISBN 978-94-6310-794-5
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 20 mei 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Hij jaagt zijn hele leven al op mensen zoals zij. Zij doet haar hele leven al alsof ze iemand is zoals hij.

In het koninkrijk Ilya worden mensen zonder krachten verbannen, of erger nog … vermoord. Alleen de Elites zijn er welkom. Zij hebben speciale krachten die ze hebben overgehouden aan de plaag.

Maar niet iedereen heeft die vreselijke ziekte overleefd én krachten gekregen. Sommige mensen zijn gewoon zichzelf gebleven, ze zijn nog steeds doodgewoon. En die gewone inwoners zijn niet langer welkom in de Elite-samenleving.

Omdat het opeens een misdaad is om gewoon te zijn, moet Paedyn Gray onderduiken en zich anders voordoen dan ze is. Wanneer ze een van de prinsen van Ilya redt, wordt ze uitgekozen om mee te doen aan de Zuiveringsproeven. Een wedstrijd op leven en dood waarin Elites hun speciale krachten kunnen laten zien … krachten die Paedyn niet heeft. Hoe kan ze deze proeven ooit overleven?

Over de auteur

Over de auteur

Als de 20-jarige Lauren Roberts niet over fantasiewerelden en verboden liefdes aan het schrijven is, zit ze in bed met een boek om erover te lezen. Lauren woont al haar hele leven in Michigan. Ze breit graag, maar lasergamen, luieren in een hangmat of woordzoekers maken vindt ze ook heerlijk.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Lauren Roberts
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-794-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's512
Geplande publicatiedatum20 mei 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies