Rani's goed plan

Elise Van de Poele, Rani De Coninck
Hardcover
ISBN 978-94-6383-234-2
Rani's goed plan Elise Van de Poele, Rani De Coninck
Hardcover
ISBN 978-94-6383-234-2
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 20 okt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Meer tijd om te genieten… met Rani’s goed plan!

Elke dag snel, lekker én vers koken voor het hele gezin zonder je job op te zeggen of parttime te gaan werken? Het kan, dankzij Rani en haar smaakvolle gerechten waarvoor je geen uren achter het fornuis hoeft te staan.

Rani’s goed plan, dat is koken met gezond verstand. Maak bijvoorbeeld elke week een gezinsagenda en win zo een zee van tijd - hét hoofdingrediënt voor een lekkere, verse keuken. In dit boek krijg je tal van praktische tips om tijd uit te sparen achter de potten. Alles voor een goed plan om slimmer met je tijd om te springen, zodat er vooral veel ruimte overblijft voor het allerbelangrijkste aan tafel: genieten van eten en van elkaar.

Zoek het niet te ver en laat je inspireren door slimme en lekkere recepten, door de seizoenen en door wat de natuur hier en nu te bieden heeft. Het is vers én gezond, goed voor jezelf én de planeet. Voor haar eerste boek liet Rani zich inspireren door thuiskoks en chefs van over de hele wereld. Deze keer houdt ze het met Elise Van de Poele bij één bron van inspiratie.

Rani: ‘Elise is voor mij een ongelofelijke ontdekking. Ze denkt in recepten en schrijft heerlijke gerechten zoals een componist muziek maakt. Vol passie en altijd met ingrediënten van bij ons, lekker vers en duurzaam. Echt helemaal mijn goesting!’ Elises keuken kan je samenvatten als gezond, seizoens- en streekgebonden, en toch nog om van te smullen voor een bourgondiër als Rani. Haar instagramacount heet niet voor niets @elise_eet_alles.

Over de auteurs

Over de auteurs

Rani De Coninck (@ranideconinck) is een mediapersoonlijkheid die met haar gulle lach al 30 jaar de Vlaamse huiskamers binnenkomt via radio, televisie of Instagram. Ze is zot van haar gezin, maar evengoed zot van eten. In 2018 verscheen haar eerste boek Goed plan, dat onmiddellijk een bestseller werd.


Elise Van de Poele is receptontwikkelaar bij Les Filles Rouges en geeft ook les in o.a. hout- en metaaltechnieken. Ze creëert haar eigen recepten in Goed Gevoel, op Instagram, in haar kookboek Smaakvol (2020) en nu dus ook in Rani’s goed plan.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Elise Van de Poele, Rani De Coninck
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-234-2
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum20 okt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies