Rebel Rebel Geert Van Mol
Paperback
ISBN 978-94-6383-556-5
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 10 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Word digitaal wakker met dit boek! Het is een krachtig betoog voor betere digitale prestaties in België, zowel in bedrijven als overheidsinstanties. We kunnen niet langer de zoveelste mislukte digitale investeringen van de overheid tolereren, waarbij enorme sommen geld in de vuilnisbak verdwijnen. Digitale connectiviteit en dienstverlening moeten net zo vanzelfsprekend zijn als stromend water en elektriciteit – essentieel voor ons functioneren in de moderne wereld.

Als fervent muziekliefhebber is Geert Van Mol ervan overtuigd dat digitale strategen veel kunnen leren van de creatieve processen van muzikanten. Muzikanten zijn altijd op zoek naar vernieuwing en experiment, en ze creëren voortdurend nieuwe trends. Denk aan de baanbrekende elektronische geluiden van The Beatles en Kraftwerk, of de eerste drumloop bij ABBA. Wat ooit als experiment begon, werd later de norm – en die evolutie ziet Geert Van Mol ook in de digitale wereld.

Dit boek is niet alleen bedoeld voor elke manager van een Belgisch bedrijf die worstelt met de vraag wat de beste digitale aanpak is, maar ook voor de digitale gebruiker die teleurgesteld is in de huidige stand van zaken.

Over de auteur

Over de auteur

Geert Van Mol heeft 25 jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen bij Belfius. Hij transformeerde het retailnetwerk na de financiële crisis en leidde de digitale transformatie, waarbij de Belfius-app de beste ter wereld werd. Hij is een gewaardeerd bestuurslid en stond zo mee aan de wieg van Itsme en Payconiq. Hij werd de 1e Chief Digital Officer van het Jaar 2018 in België. Hij combineert strategisch denken, mensen aligneren rond een visie en ze samen in team uitvoeren met zijn passie voor muziek en dj’en.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Geert Van Mol
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-556-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum10 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling