Schaap zwemt (niet) Eef Rombaut Met illustraties van Emma Thyssen
Hardcover
ISBN 978-94-6383-156-7
€ 12,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 8 jul. 2020

- +
OF
Korte inhoud

Details

In dit uitvouwbare boekje maakt Schaap kleuters laagdrempelig bewust van de afvalberg waar ze zelf ook een beetje aan bijdragen, maar toont het maatschappijkritische beestje tegelijkertijd ook de oplossing.

De eenvoudig getoonde afbraaktijden maken het afvalprobleem tastbaar voor jonge kinderen, en geven ook zin om er daarna iets aan te doen. Wie wil immers niet dat haai en zeeotter weer blij worden?

Over de auteur

Over de auteur


Eef Rombaut (links) is mama, auteur, pedagogisch begeleider en bezieler van Sweetie Darling, storytelling & design for kids. Haar boeken werden al meerdere malen vertaald en bekroond met de tweede prijs van de Kinder- en Jeugdjury en de eerste prijs voor ‘best vormgegeven boek’ in de categorie kinderboeken samen met Emma Thyssen.


Emma Thyssen (rechts) is sinds 2005 zelfstandig illustrator en freelance ontwerper van kinderboeken, huisstijlen, familieparcours, reis- en restaurantgidsen, kindercollecties en luisterboeken. Haar werk viel al in de prijzen bij onder meer de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen en in 2012 won ze samen met Eef Rombaut de eerste prijs voor ‘best vormgegeven boek’ in de categorie kinderboeken.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Eef Rombaut
IllustratorEmma Thyssen
ISBN978-94-6383-156-7
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's16
Publicatiedatum8 jul. 2020
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling