Slaap wijzer Inge Declercq
Paperback
ISBN 978-94-6401-563-8
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 21 mrt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Slaap wijzer is een baanbrekende methode om van je slapeloosheid verlost te geraken.

Dr. Inge Declercq geeft je in deze unieke slaapwijzer beproefde tools om de negatieve spiraal van slapeloosheid te doorbreken. Op basis van verschillende technieken gidst ze je met dit praktische en haalbare 10-stappenplan doorheen het hele traject dat je moet doorlopen om opnieuw zorgeloos te kunnen slapen en vol energie te leven. Zo kan je eindelijk komaf maken met de angst, de frustraties en de (wanhopige) pogingen om iets aan je slaapprobleem te doen.

Stap voor stap komen alle ingrediënten van beter slapen ’s nachts en energiek zijn overdag aan bod, zoals het vinden van jouw juiste slaaptijd, tal van tools om je onbedwingbare gedachten en je stress de baas te kunnen, moeheid te verbeteren, voedingstips en de juiste inrichting van je slaapkamer.

Over de auteur

Over de auteur

Inge Declercq is arts, neuroloog en slaapexpert. Ze is verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en oprichtster van SleepWell&StressLess. Ze geeft tal van workshops en seminaries aan bedrijven, is een veelgevraagde gast in de media en is auteur van De kracht van slapen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Inge Declercq
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-563-8
Cover typePaperback
Formaat16 x 24
Aantal pagina's180
Geplande publicatiedatum21 mrt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies