Sluwe vissen dragen leuke hoedjes (en andere levenswijsheden)

Christina De Witte (Chrostin)
ISBN 978-94-6383-130-7
Sluwe vissen dragen leuke hoedjes (en andere levenswijsheden) Christina De Witte (Chrostin)
ISBN 978-94-6383-130-7
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 29 okt. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

Verrassing: Sluwe vissen dragen leuke hoedjes is geen boek. Het is geen ordinaire postkaartenset en ook niet zomaar een kunstbox. Het is meer dan dat. Het is een cadeau... eentje dat blijft geven. Want vandaag is niks nog alledaags en dat weet Chrostin als geen ander. Ze is een storyteller met een heel herkenbare en unieke manier om haar emoties te uiten en verhalen te vertellen. En hey, niks is leuker dan onze verhalen te kunnen delen met onze beste vrienden, toch?

Sluwe vissen dragen leuke hoedjes is een collectible. Een must have. En ja, dat schreef ze zonet helemaal zelf. In deze luxueuze uitgave vind je 50 postkaarten om te bewaren, 50 om te delen en 10 grotere prints om in te kaderen, cadeau te doen of gewoon lekker zelf te houden. Een mix van Chrostins meest succesvolle cartoons, spiksplinternieuw werk, ongeziene comics en – waarom ook niet – stukjes uit haar millennialdagboek.

Sluwe vissen dragen leuke hoedjes is voor iedereen die op zoek is naar gniffels in een grijze wereld, een goeie dosis zelfironie, afgewerkt met een handjevol sisterlove (maar brothers zijn ook welkom, maak je geen zorgen) — dus kortom: iedereen op deze planeet. Behalve haaien. Haaien niet.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Christina De Witte (Chrostin)
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-130-7
Cover typeNee
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's110
Publicatiedatum29 okt. 2019
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling