Spiegelwereld - Het ministerie van Vreemde Bezoekers

Luc Descamps
Paperback
ISBN 978-94-6383-593-0
Spiegelwereld - Het ministerie van Vreemde Bezoekers Luc Descamps
Paperback
ISBN 978-94-6383-593-0
€ 14,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Nadat ze gevlucht zijn voor de oorlog in Oekraïne woont Iuliia samen met haar moeder in België. Tijdens een bezoek aan de kermis valt ze door een spiegel, waardoor ze in een andere wereld terechtkomt. De minister van Vreemde Bezoekers ontfermt zich over haar en al snel wordt duidelijk dat Iuliia een heel belangrijke rol zal spelen in dit bizarre land, waar elk gewest zijn eigen lievelingskleur heeft. Ministers trekken grote ogen als zij vertelt over haar land in oorlog en griezelen als ze horen dat vlees eten daar heel gewoon is. Zelf houden ze meer van troostbollen, een wel heel bijzondere remedie tegen verdriet. Iuliia wordt in dit land op handen gedragen, maar zal ze erin slagen om terug te keren naar haar eigen wereld?

Met Spiegelwereld lanceert Luc Descamps een nieuwe reeks over een Oekraïense vluchteling in een bizarre, grappige wereld.

Over de auteur

Over de auteur

Luc Descamps debuteerde in 2001 met De dodelijke pijp en heeft sindsdien zijn sporen ruimschoots verdiend in de wereld van de jeugdliteratuur. Met meer dan 60 titels, bekroningen door de jeugdjury en honderden auteurslezingen per jaar drukt hij zijn stempel op de wereld van het Nederlandstalige jeugdboek. Als hij vertelt, hangen kinderen aan zijn lippen. Als hij schrijft, verslinden ze zijn boeken.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Luc Descamps
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-593-0
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's160
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling