Stoute kleine piranha Bjorn Van den Eynde
Paperback
ISBN 978-94-6337-314-2
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 20 mei 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Gent staat in rep en roer wanneer de 30-jarige Sarah Martens tijdens de Gentse Feesten verdwijnt. Omdat haar minnaar een paar dagen later dood wordt teruggevonden met vreemde wonden in zijn lies, maakt de lokale politie jacht op de echtgenoot van Sarah. Iedereen gaat uit van een passionele moord en ontvoering.

Maar terwijl de pers het verhaal van de driehoeksverhouding brengt als een vaststaand feit, stijgt bij de federale politie in Brussel de nervositeit. De modus operandi van de moordenaar doet erg denken aan die van een nooit gevatte dader, die vijf jaar geleden in verschillende Europese landen feiten pleegde en exact dezelfde wonden toebracht in de lies van zijn slachtoffers.

Nathan Durnez wil deze zaak absoluut oplossen en probeert Marjolein De Vriese, een jonge Vlaamse ex-rechercheur en kunstliefhebster, te overtuigen hem te helpen. De twee moeten immers snel zijn. Als de Waalse rechercheur gelijk heeft, daalde een paar dagen geleden een monster neer in België, dat honger heeft naar meer.

Over de auteur

Over de auteur

Bjorn Van den Eynde is tv-scenarist, regisseur en auteur van o.a. Onder vuur, Déjà Vu, Ghost Rockers en Team Mortis. Van zijn YA-thrillers werden reeds 60.000 exemplaren verkocht en de eerste jeugdfilm die hij schreef won de Ensor voor beste kinder-/jeugdfilm. In 2023 schreef hij zijn eerste thriller voor volwassenen met De engelenmoord.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Bjorn Van den Eynde
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-314-2
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's450
Geplande publicatiedatum20 mei 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies