Team Mortis 14 - Verdronken zielen

Bjorn Van den Eynde
Hardcover
ISBN 978-94-6337-812-3
Team Mortis 14 - Verdronken zielen Bjorn Van den Eynde
Hardcover
ISBN 978-94-6337-812-3
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 27 nov. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

De vijftienjarige dochter van een prominent internationaal figuur verdwijnt spoorloos. Het meisje was naar verluidt  lid van een moderne commune, De Jonge Dagenraad. De Jonge Dageraad vindt dat de wereld gek draait en dat volwassenen de hoofden van jongeren brainwashen. Ze lokken ‘verdwaalde jongeren’ naar hun gemeenschap en houden er wel heel bizarre methodes om deze jonge zielen te proberen ‘redden’ op na.

Erika heeft geen zin in een nieuwe case. Zij wil maar één ding: de waarheid rond Marco achterhalen. Zou het kunnen dat de Italiaan nooit gestorven is?

Wanneer de rechterhand van Celine Schield, de 21-jarige Brit Duncan Smith, belooft dat hij haar op het spoor van Brian Bailey kan brengen en zo misschien op het spoor van Marco, neemt Erika de opdracht toch aan. Maar ze beseft niet hoe erg ze haar vrienden en teamleden in gevaar brengt.

Meer dan ooit zal ze zich de vraag stellen of dit het allemaal wel waard is.

Over de auteur

Over de auteur


Bjorn Van den Eynde is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur. Na zijn opleiding Audiovisuele Kunsten aan het RITS werkte hij als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Sindsdien legt hij zich volledig toe op het maken van fictie, als auteur voor jongeren en volwassenen en als regisseur en scenarist. Zijn youngadultreeks Team Mortis ging al meer dan 40.000 keer over de toonbank.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bjorn Van den Eynde
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-812-3
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's348
Geplande publicatiedatum27 nov. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies