Team Mortis 15 - Cold case Bjorn Van den Eynde
Hardcover
ISBN 978-94-6383-389-9
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 24 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Twee jaar geleden werd Letland maandenlang geterroriseerd door een gewelddadige jongerenbende. Na elke brutale overval kwam vreemd genoeg één van de daders om het leven, terwijl kilometers verderop ook één geliefde van dat bendelid stierf. Waarom moest er telkens iemand van de bende dood? En waarom overleed op exact hetzelfde moment een geliefde? Het leek wel alsof elk tweetal door een onzichtbare maar duistere band verbonden was.

Sinds een paar weken is de jongerenbende opnieuw actief, dus dringt een onderzoek zich op. De jonge spionne Erika Storm loopt echter met haar hoofd in de wolken aan de zijde van Andreas en ook teamleden Nielsen en Felix gaat het voor de wind. Erika overweegt zelfs om te stoppen met Team Mortis – als dat al mogelijk zou zijn.

Maar dan neemt het lot een bizarre wending. Nielsens nieuwe vriendin Noémi blijkt gelinkt te zijn aan de bende en wordt door Team Mortis gedwongen om de organisatie te infiltreren. Erika heeft geen andere keuze dan samen met Noémi undercover te gaan en haar leven te beschermen. Als de legende waar is en de geliefden van de bendeleden sterven, staat immers ook het leven van Nielsen op het spel.

Over de auteur

Over de auteur


Bjorn Van den Eynde is auteur, tv-scenarist en regisseur, en werkte o.a. mee aan reeksen zoals Onder vuur, Déjà Vu, Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Thuis en GameKeepers. Zijn YA-reeks Team Mortis is zijn meest geliefde en succesvolle reeks. De engelenmoord, zijn thrillerdebuut voor volwassenen (2023), werd genomineerd voor de Hercule Poirot Debuutprijs in Vlaanderen, de Thrillzone Awards en won de MAX Bronzen Vleermuis in Nederland. De eerste film die hij schreef won de Ensor voor beste jeugdfilm.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bjorn Van den Eynde
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-389-9
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's348
Geplande publicatiedatum24 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling