Team Mortis - Dossier Complot

Crimibox, Bjorn Van den Eynde
Niet van toepassing
ISBN 5407226503660
Team Mortis - Dossier Complot Crimibox, Bjorn Van den Eynde
Niet van toepassing
ISBN 5407226503660
€ 34,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 11 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

De zestienjarige Bobby Spaenders wordt dood teruggevonden in het midden van een graancirkel. De derde graancirkel uit de regio. Vijanden heeft Bobby genoeg. Zijn oude klasgenoten beschuldigden hem een maand geleden nog van zowat elke misdaad. Leugens, zegt Bobby. Hij zweert dat een geheime en machtige studentenvereniging achter alle ellende zit. Fake news? Maar waarom wil iemand Bobby dan zo graag de mond snoeren?

Word samen met Erika, Nielsen, Andreas en Felix lid van het mysterieuze Team Mortis. Dit eliteteam van tienerspionnen zit al een tijdje op de hielen van een sinistere vereniging. Hebben zij Bobby’s moord op hun geweten? Infiltreer, manipuleer en kraak samen met Team Mortis deze levensgevaarlijke zaak.

Over de auteurs

Over de auteurs

Bjorn Van den Eynde is auteur, tv-scenarist en regisseur. Van zijn boeken werden al meer dan 60.000 exemplaren verkocht. Hij werd reeds genomineerd voor de Leesjury en de Fred Braeckmanprijs, en won de MAX Bronzen Vleermuis. De eerste film die hij schreef won de Ensor voor beste jeugdfilm. Bjorn is de bedenker van de geheimzinnige wereld van Team Mortis.Crimibox ontwikkelt fictieve moordzaken. Het is aan jou om het mysterie te ontrafelen, de zaak op te lossen en de moordenaar te pakken te krijgen. Oprichter Jimmy Cowé heeft dankzij zijn verleden bij de politie alle inside information die zijn team nodig heeft om de meest realistische onderzoeken op te zetten. Er gingen intussen al meer dan 250.000 dossiers over de toonbank.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Crimibox, Bjorn Van den Eynde
IllustratorNee
ISBN5407226503660
Cover typeNiet van toepassing
FormaatNee
Aantal pagina's1
Geplande publicatiedatum11 sep. 2024

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling