The dark side (e-book) Peggy De Prins
E-book
ISBN 978-94-6337-841-3
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 13 okt. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Beste werknemer, worstel jij weleens met de donkere kanten van je werk? Voel jij je niet altijd gehoord op de werkvloer?

Beste leidinggevende, blijkt de praktijk van mensen aansturen soms toch een stuk weerbarstiger dan je aanvankelijk dacht?

Beste HR-professional, bereiken jouw initiatieven – ondanks de beste bedoelingen – niet altijd het gewenste resultaat?

Laat je dan zeker inspireren door dit boek. Het geeft je een overzicht van de verschillende dark sides van werk en management(innovatie). Peggy De Prins legt uit hoe je deze donkere kanten kunt benoemen, begrenzen of omdenken. Want zodra de stilte wordt doorbroken, kan er sneller worden overgegaan tot aanvaarding en verandering.

The dark side is dus geen fatalistisch boek. Het roept werknemers op om (pro)actief feedback te geven en om op een alternatieve manier hun stem te laten horen. Zo kunnen zij elke dag weer (veel) wijzer en sterker in hun job staan. Ook leidinggevenden worden geholpen: zij moeten herkalibreren en oude, vertrouwde peoplemanagementrecepten regelmatig in een nieuw jasje steken. HR kan hierbij ondersteunen en inspiratie en richting geven.

Over de auteur

Over de auteur

Peggy De Prins is professor en senior onderzoeker aan de Antwerp Management School. Met dit boek begeeft ze zich op het terrein van het kritische HRM. Deze visie stelt zich tot doel de retoriek door te prikken en aan te tonen dat die fundamenteel kan verschillen van de realiteit.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Peggy De Prins
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-841-3
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's240
Publicatiedatum13 okt. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling