The Game of Life (e-book) Ann Wauters
E-book
ISBN 978-94-6401-973-5
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 26 okt. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

4 augustus 2021. De Belgian Cats verliezen met één punt van gastland Japan in de kwartfinale van de Olympische Spelen. Voor de afscheidnemende Ann Wauters, jarenlang het boegbeeld van het Belgische vrouwenbasketbal, is de ontgoocheling groot. Dit was niet het einde waar ze van gedroomd had. Maar al snel komt er trots in de plaats, omdat de weg naar dat einddoel zo ongelooflijk boeiend is geweest. Omdat ze, ondanks alle blessureleed, een slothoofdstuk heeft geschreven dat haar indrukwekkende carrière tegelijk samenvat en bekroont.

In The Game of Life vertrekt Ann Wauters vanuit dat eindpunt om alle waarden en troeven onder de loep te nemen die het basketbal haar heeft bijgebracht. Het verlegen meisje uit het Waasland groeide uit tot een internationaal gewaardeerde sportpersoonlijkheid die het intussen tot assistent-coach in de WNBA heeft geschopt. Dankzij haar eigen veerkracht, lef en flexibiliteit. Dankzij de feedback, het vertrouwen en de verantwoordelijkheden die met teamwork gepaard gaan. En dankzij de steun en de mentale rust die haar gezin haar biedt.

Al die ervaring deelt Ann Wauters in dit boek. The Game of Life geeft een inkijk in haar eigen succesvolle loopbaan en inspireert iedereen die een droom najaagt: persoonlijk of als team, in de sport en op de werkvloer.

Over de auteur

Over de auteur

Ann Wauters won 4 keer de EuroLeague, 1 keer de EuroCup, 11 landstitels, waaronder die in de WNBA, en werd 5 keer verkozen tot Europees Basketbalspeelster van het Jaar. In 2021 zette ze een punt achter haar spelerscarrière, vandaag is ze assistent-coach van Chicago Sky in de WNBA.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann Wauters
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-973-5
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's224
Publicatiedatum26 okt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling