The LearnScape (e-book) Katja Schipperheijn
E-book
ISBN 978-94-6401-515-7
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 7 sep. 2021

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een organisatie future proof maken is hoe langer hoe complexer en urgenter. Bedrijfsvoering is geen kwestie meer van uitdagingen die op je pad komen het hoofd te bieden (hallo, coronacrisis!), maar veel meer van er op vooruit te lopen. Dat kan alleen als je de juiste mensen, met de juiste set aan competenties, op de juiste plek met de juiste bedrijfscultuur hebt. Want ook in de context van intelligente samenwerkingen in een mens-en-machine-verhaal is inzetten op de kennis en de vaardigheden van je mensen wat het verschil zal maken.

In The LearnScape zoomt Katja Schipperheijn in op leerstrategieën die wendbaar ingezet worden in steeds virtuelere werelden. Hoe bouw je als onderneming een ‘learnscape’, een klimaat waar de leertechnieken zijn afgestemd op voortdurende interactie met de wereld daarbuiten, het ecosysteem? En waarom is het absoluut cruciaal dat je als onderneming een levenslang-leren- mindset binnen je organisatie op die manier benadert?

The Learnscape is de plek waar innovatie, datagerichtheid, ecosysteemdenken, growth mindset en employee engagement elkaar ontmoeten. Het is de enige denkbare organisatie om in deze onvoorspelbare tijden overeind te blijven.

Over de auteur

Over de auteur


Katja Schipperheijn is een internationaal erkend leerstrateeg.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Katja Schipperheijn
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-515-7
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's240
Publicatiedatum7 sep. 2021
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling