The Virtual Economy

Jeremy Denisty, Dado Van Peteghem
Paperback
ISBN 978-94-6337-542-9
The Virtual Economy Jeremy Denisty, Dado Van Peteghem
Paperback
ISBN 978-94-6337-542-9
€ 34,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 1 sep. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Het internet staat voor een revolutie. De derde golf van het internet ontvouwt zich voor onze ogen. Web3 is een verzamelnaam geworden voor de visie van een nieuw, beter internet. In essentie gebruikt Web3 blockchains, cryptomunten en NFT’s om de macht terug te geven aan de gebruikers in de vorm van eigendom.

En wat met dat andere buzzword: de metaverse? Waar gaat het over en welke kansen zal de verschuiving naar de metaverse creëren voor bedrijven, overheden & de maatschappij in het algemeen? Wat wordt de rol van die virtuele 3D-werelden waarin we allemaal avatars worden? Hoe slaan ze de brug naar de echte wereld?

Er staat een generatie voor de deur die floreert in virtuele werelden en virtuele gemeenschappen. Die nieuwe generatie denkt en leeft anders, van vrije tijd tot werk en alles daartussenin. Dus hoe kan jouw bedrijf waarde creëren en de kans grijpen? The Virtual Economy leidt je door de verschillende lagen van de metaverse en Web3 en toont hoe je als bedrijf het potentieel ervan kunt benutten door meerwaarde te creëren voor de volgende generatie klanten, community’s en burgers.

Over de auteurs

Over de auteurs

Jeremy Denisty is founding partner bij Imagin3 Studio. Hij begon zijn carrière bij Unilever. In 2019 verhuisde hij naar Dubai om er bedrijven te adviseren op het vlak van groei, transformatie en innovatie. Hij focust op alles wat met Web3-gaming, blockchain, crypto, NFT en de metaverse te maken heeft.


Dado Van Peteghem is founding partner bij Imagin3 Studio en medeoprichter van Social Seeder en Speakersbase. Eerder schreef hij Digitale Transformatie met Jo Caudron, Corporate Venturing met Omar Mohout en Metasystemen met Nils van Dam. Hij geeft meer dan 100 speeches per jaar over onderwerpen als digitale transformatie, innovatie en ecosysteemdenken. 

Details

Extra informatie

Auteur(s)Dado Van Peteghem, Jeremy Denisty
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-542-9
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's224
Geplande publicatiedatum1 sep. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies