Ook de zus van Geronimo, Thea Stilton, heeft heel wat boeken op haar naam staan. Die boeken gaan over haar avonturen met haar beste vriendinnen, de Thea Sisters en dan schreef ze nog een reeks over de Prinsessen van Fantasia. Ze zijn even spannend, of zelfs nog spannender dan de boeken die haar broer op zijn palmares heeft staan! Echt leuke verhalen om met veel leesplezier in te duiken.

In de meeste boeken van Thea volg je dus vijf hartsvriendinnen: de Thea Sisters! Die reizen samen de wereld rond en maken zo heel wat mee. Zo worden ze bijvoorbeeld in Detectivebureau Hart voor de zaak echte speurmuizinnen en gaan ze op zoek naar de eigenares van een verloren notitieboekje vol gevoelige teksten. In Noorderlicht in Noorwegen trekken ze dan weer naar het hoge noorden, waar ze in het mysterieuze land Noorwegen weer een nieuw avontuur beleven. En ook aan het mooie Schotland brengen ze een bezoekje in Gekrakeel om een Schots kasteel voor een wel heel geheimzinnige missie! Zelfs de onderwaterwereld kent geen geheimen, want in Het zeemonster veranderen de vijf muizinnen in zeemeerminnen om kroonprinses Sirena te helpen!

Ze schreef daarnaast drie verhalen die zich afspelen in het Grote Rijk, in de wereld van Fantasia. Daar vechten de nakomelingen van de vijf prinsessen van Fantasia tegen terreur en verval. Lukt het hen? Ontdek het in Elin - Prinsessen van de Dageraad, Nemis - Prinsessen van de Dageraad en Sybil - Prinsessen van de Dageraad.

Thea Stilton is in alles de tegenpool van Geronimo Stilton! Ze laat menig muizenhart sneller kloppen, al heeft deze dappere muizin vaak geen tijd voor de liefde! Thea Stilton is speciaal verslaggeefster bij De Wakkere Muis en geeft daarnaast les op het Topford College. Ze is gek op reizen en vindt het geweldig om knagers van over de hele wereld te leren kennen. Thea Stilton is een echte waaghals. Ze heeft de zwarte band in karate en bestuurt alles wat wielen heeft.

Ken je Geronimo Stilton en zijn familie nog niet? Geronimo Stilton is een schrijversmuis en uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland, De Wakkere Muis. En hij is eigenlijk een bange, maar zachtaardige muis, die eigenlijk veel liever gewoon rustig zijn leven zou leiden. Toch wordt hij telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin. Jongere zus Thea Stilton werkt ook bij de uitgeverij als journalist en fotografe, terwijl jobhoppende neef Klem voor de grappen zorgt in de familie. En Benjamin? Die is het favoriete neefje van Geronimo!

12 artikel(en)

12 artikel(en)


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling