Ook de zus van Geronimo, Thea Stilton, heeft heel wat boeken op haar naam staan, waaronder een reeks over De verhalen op Topford. Ze zijn even spannend, of zelfs nog spannender dan de boeken die haar broer op zijn palmares heeft staan! Echt leuke verhalen om met veel leesplezier in te duiken.

Leven op Topford gaat niet bepaald over rozen … Thea Stilton beschrijft in de gelijknamige serie Het leven op Topford, alle spannende gebeurtenissen die vijf pientere muizinnetjes samen beleven. Colette, Violet, Pamela, Paulina en Nicky – samen de Thea Sisters – studeren aan het Topford College op Walviseiland, waar Thea Stilton zelf ook heeft gestudeerd. De muizinnen maken naast het studeren de meest muizenissigste dingen mee! Soms lijkt het wel alsof de Thea Sisters vaker op pad zijn dan dat ze studeren, maar dat is gelukkig niet waar.

Thea Stilton is in alles de tegenpool van Geronimo Stilton! Ze laat menig muizenhart sneller kloppen, al heeft deze dappere muizin vaak geen tijd voor de liefde! Thea Stilton is speciaal verslaggeefster bij De Wakkere Muis en geeft daarnaast les op het Topford College. Ze is gek op reizen en vindt het geweldig om knagers van over de hele wereld te leren kennen. Thea Stilton is een echte waaghals. Ze heeft de zwarte band in karate en bestuurt alles wat wielen heeft.

Ken je Geronimo Stilton en zijn familie nog niet? Geronimo Stilton is een schrijversmuis en uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland, De Wakkere Muis. En hij is eigenlijk een bange, maar zachtaardige muis, die eigenlijk veel liever gewoon rustig zijn leven zou leiden. Toch wordt hij telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin. Jongere zus Thea Stilton werkt ook bij de uitgeverij als journalist en fotografe, terwijl jobhoppende neef Klem voor de grappen zorgt in de familie. En Benjamin? Die is het favoriete neefje van Geronimo!

5 artikel(en)

5 artikel(en)


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling