Tot op het bot Hugo Luijten
Paperback
ISBN 978-94-6401-460-0
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 16 mei 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Februari 1996. De gerechtelijke politie van Bergen is verbijsterd als inspecteur Simon Poncelet wordt vermoord in zijn kantoor. Commissaris Zicot Legreffier krijgt de zaak toegewezen, maar de zoektocht naar sporen of bewijzen levert amper iets op.

Op het moment dat het onderzoek helemaal dreigt vast te lopen, doet men een lugubere ontdekking: in een berm worden er vuilniszakken met afgezaagde lichaamsdelen gevonden. De politie wordt overbevraagd door de twee zaken en Legreffier krijgt hulp van inspecteur Gina Tagliaferro. Samen proberen ze de dader van de gruweldaden op te sporen, maar hoe dieper ze graven, hoe meer het erop lijkt dat ze worden tegengewerkt door hun superieuren. Is hier nog meer aan de hand?

Tot op het bot is het tweede deel in deze thrillerreeks, waarin beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis centraal staan. Het bloed van de zwaan vertelde het verhaal van Peter Kürten, ‘de vampier van Düsseldorf’.

Over de auteur

Over de auteur

Hugo Luijten is schrijver, columnist en historicus. Van zijn hand verschenen diverse thrillers, waaronder de Undercover-thrillers Alles of niks (2020) en Ramkraak (2021), bij de gelijknamige televisiereeks. In 2021 werd hij met Alles of niks genomineerd voor de Gouden Strop en won hij de Zilveren Strop met zijn kortverhaal Handbagage. In 2022 verscheen Het bloed van de zwaan, het eerste deel van deze thrillerreeks gebaseerd op waargebeurde feiten, en werd het meteen genomineerd voor de Hercule Poirotprijs en de Hebban Thrillerprijs.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Hugo Luijten
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-460-0
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's300
Geplande publicatiedatum16 mei 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies