Trendsurfing Bert Van Thilborgh
Paperback
ISBN 978-94-6337-256-5
€ 30,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 10 jan. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Historicus, trendwatcher en futuroloog Bert Van Thilborgh surft in zijn eerste boek op de tien belangrijkste, actueelste en toekomstrobuuste trendgolven, waaronder glocalisering, verstedelijking, vergrijzing, levensduurverlenging, individualisering, vertechnologisering, robotisering, automatisering, decentralisering en kennisverrijking. Wat houden deze trends in? Hoe diep zijn ze al geworteld in onze maatschappij? Op welke manier kan je hierbij als ondernemer, productontwikkelaar, marketeer, innovatiespecialist of beleidsmaker gaan innoveren? Welke inspirerende voorbeelden wijzen de weg en tonen ons interessante implementaties en innovaties gebaseerd op deze trendgolven?

De auteur kiest voor de actueelste of meest spraakmakende voorbeelden en surft daarvoor naar diverse domeinen. Het decor van spannende innovatieve voorbeelden wordt gevormd door sectoren als de automobielsector, de retail en de FMCG-wereld, toerisme en hospitality, het luxesegment, beauty & personal care, media & entertainment, sport, telecom en consumentenelektronica, lifestylesectoren waaronder de mode, home, interieur en tuin, maar ook zachtere sectoren, zoals de gezondheidszorg en de non-profitsector.

Trendsurfing is een aanrader voor de trendgevoelige ondernemer, de up-to-date marketeer, de inspirerende innovatiespecialist, trendsettende productontwikkelaars en beleidsmakers.

Over de auteur

Over de auteur


Bert Van Thilborgh was founder van twee succesvolle marketingcommunicatiebureaus in België en Nederland. In 2016 richtte Bert het trendwatching en innovation agency Futureproved op. Hij wordt geconsulteerd om strategisch vooruit te kijken, toekomstanalyses te maken, trendinzichten te delen of trendrapporten te maken voor bedrijven.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bert Van Thilborgh
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-256-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum10 jan. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies