Vaginaplezier (e-book) Ann Cuyvers
E-book
ISBN 978-94-6401-518-8
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 17 nov. 2021

- +
OF
Korte inhoud

Details

Al ruim 25 jaar is auteur Ann Cuyvers elke doordeweekse dag bezig met erotiek. Haar persoonlijke missie? Elke vrouw die daar zin in heeft meenemen op een pad naar meer seksueel genot en zelfliefde. En dat begint natuurlijk bij je vagina. Maar wist jij eigenlijk dat je ‘vagina’ maar een klein deel is van dat wonder in je slipje? Dat je ook aan de binnenkant een clitoris hebt en dat je als vrouw net zo goed een erectie kan krijgen als een man?

In haar derde boek Vaginaplezier gidst Ann Cuyvers je via 12 rituelen naar meer kennis en genot van je vagina. Aan de hand van concrete tips en oefeningen leert ze je hoe je connecteert met dat heel bijzondere deel van je lichaam. Zo ontdek jij stapsgewijs wat opwinding, zelfliefde, intieme verzorging, soloseks, partnerseks en nog zoveel meer voor jou kunnen betekenen en hoe je echt plezier beleeft aan je vrouw-zijn. Ga op ontdekkingstocht en doe wat je echt verdient: genieten.

Over de auteur

Over de auteur


Ann Cuyvers is auteur, erotisch counselor en al meer dan vijfentwintig jaar de bezielster van Erotische verbeelding in Antwerpen, een van de eerste en meest stijlvolle eroticashops in Europa. Onder de naam Womeneria organiseert ze erotische counseling, eroticaklassen en gezellige orgasmesalons exclusief voor vrouwen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann Cuyvers
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-518-8
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's176
Publicatiedatum17 nov. 2021
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling