Van kneden tot rijzen Jade Strobbe
Paperback
ISBN 978-94-6383-335-6
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 30 jun. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Vanuit haar eigen ondernemersverhaal bij ambachtelijke bakkerij Van Hoorick begeleidt Jade Strobbe je door het proces van een kneedbaar idee tot een rijzende onderneming. Wat is voor jou een succesvolle onderneming en welke ingrediënten heb je nodig? Welke valkuilen en obstakels kom je onderweg tegen?

Van kneden tot rijzen loodst je door de verschillende processen die op het pad van elke ondernemer komen. Van het onderzoeken wat jouw dromen zijn, ze omzetten in haalbare doelen, tot hoe jij je als ondernemer kan voelen en gedragen, met alle ups en downs die bij ondernemen komen kijken. Voeg daar nog een snuifje psychologie (over zelfkennis en het maken van keuzes) aan toe en je bent klaar om het heft in eigen handen te nemen.

Voor elke dromer, beginnend of doorgewinterd ondernemer biedt Jades verhaal met tips en voorbeelden uit de praktijk een inspirerende en toegankelijke kijk op ondernemen.

Over de auteur

Over de auteur

Jade Strobbe is een enthousiaste onderneemster met een passie voor de bakkerswereld, koffie en sport. Als zaakvoerder van Bakkerij Van Hoorick kent ze de kneepjes van het vak. Haar missie: de wereld laten weten dat het runnen van een bakkerij niet anders is dan het runnen van een kmo. Dit boek is daar het ideale voorbeeld van en het begin van nog zoveel meer.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Jade Strobbe
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-335-6
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum30 jun. 2024
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling