Verdwaaltijd (e-book) Kathy Mathys
E-book
ISBN 978-94-6310-322-0
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 26 jan. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Marcia, pas gescheiden, dwaalt door Brussel op zoek naar een nieuw territorium. Ze begint een relatie met een Amerikaanse schrijver die werkt aan een memoir over zijn verdwenen ex. David laat weinig los over zijn verleden en Marcia wordt steeds nieuwsgieriger naar de vrouw. Emma, Marcia’s beste vriendin, keert terug naar haar geboortedorp, waar ze poseert voor een jonge kunstenaar. Ze heeft de plek niet meer bezocht sinds ze haar ouders en zus verloor en vraagt zich af wat er nog rest van haar oude leven.

 

Verdwaaltijd is een meeslepende en sfeervolle roman die de lezer meevoert van de Brusselse straten tot in de woestijnen en de redwoodwouden van Californië. Het is een verhaal over obsessie, over het verlangen om te verdwijnen en over hoe landschappen ons vormen.

Over de auteur

Over de auteur

Kathy Mathys (1972) is schrijfster en literair journaliste. Ze is een van de acht door het Nederlands Letterenfonds geselecteerde talentvolle debutanten van 2017. In 2015 publiceerde ze Smaak. Een bitterzoete verkenning. Ze schrijft over Angelsaksische literatuur voor de boekenbijlage van De Standaard en doceert aan de Nederlandse Schrijversacademie. Ze maakte deel uit van de jury’s van de AKO Literatuurprijs en de Gouden Uil. Mathys woont en werkt in Nederland.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kathy Mathys
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-322-0
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's336
Publicatiedatum26 jan. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling