Vic Falls Missions: Het offer van de Baobab (e-book) Kate Kriske
E-book
ISBN 978-94-6131-603-5
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 21 okt. 2016

- +
OF
Korte inhoud

Details

De zestienjarige militaire student en freerunner Marcus Holme mag deel gaan uitmaken van het Special Abilities Team (SPAT), een geheim team van jonge spionnen dat opereert onder de radar van de gewone inlichtingendiensten. Maar als hij op school een overtreding begaat, wordt zijn over­­plaatsing naar het SPAT op non-­actief gezet en moet hij de rest van het jaar op een andere middelbare school, het Parability Centre (PAC) door­brengen. In dat instituut heeft de helft van de leerlingen een beperking en Marcus baalt dat hij een half jaar bij een ‘stelletje kreupelen’ moet gaan zitten.  Maar wanneer hij de mysterieuze jonge spionne, Victoria Falls, ontmoet en het PAC een verborgen link blijkt te hebben met het SPAT komt Marcus alsnog in een wereld van undercoveroperaties terecht. De confrontatie met huurmoordenaar Cliff Coleman zal zijn leven voorgoed veranderen …

Meer weten? http://www.vicfallsmissions.com/

 Een spannend jeugdboek dat alles van een goede thriller in zich heeft: internationale locaties, luxe, hightech gadgets, spanning op allerlei fronten en prille verliefdheid.


Een reeks die zich afspeelt in een wereld van undercover­operaties waarin een geheim team van jongeren met bijzondere talenten opereert en waar ook leden met een beperking juist door hun bijzondere eigenschappen topspionnen kunnen zijn. Het offer van de Baobab is het eerste deel in de spannende reeks Vic Falls Missions.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kate Kriske
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-603-5
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum21 okt. 2016
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies