Waarom luisteren gelukkig maakt Evy Gruyaert
Paperback
ISBN 978-94-6383-546-6
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 31 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Heb je ook al gemerkt dat het niet gemakkelijk is om gehoord te worden als je iets wilt vertellen? Dat de persoon tegen wie je je verhaal doet misschien al snel over zijn of haar eigen ervaringen begint te vertellen? Of je probeert iets te vertellen aan iemand en hij of zij voelt zich vrijwel meteen aangevallen, stelt in vraag wat je net gezegd hebt of weet het meteen beter? Lees dan vooral verder.

Luisteren naar elkaar, écht luisteren, is moeilijk. Gehoord en gezien worden bijgevolg ook. En dat is jammer, want beter en meer luisteren naar elkaar maakt ons gelukkiger, succesvoller en brengt ons dichter bij elkaar.

Evy Gruyaert ontpopte zich het afgelopen jaar tot luisterambassadeur, op zoek naar meer verbinding. Met behulp van handige inzichten, tips en oefeningen zet ze je in dit boek op weg om een betere luisteraar te worden. Van lichaamstaal tot de juiste vragen stellen, van kritisch naar jezelf kijken tot je eigen grenzen bewaken.

Over de auteur

Over de auteur


Evy Gruyaert is tv- en radiopresentatrice, yogalover, mama van twee kinderen en onderneemster met een gezonde interesse in algemene wellbeing, beweging en ecologie. Als bezielster van Start2Run leerde ze de Vlaming lopen, fietsen, wandelen, zwemmen en aan yoga doen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Evy Gruyaert
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-546-6
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum31 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling