Wat een land (e-book) Noël Slangen
E-book
ISBN 978-94-6310-756-3
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 16 apr. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een kritisch maar hoopvol betoog over dit land, zijn burgers en zijn leiders

In de aanloop naar de zoveelste moeder aller verkiezingen fileert Noël Slangen de situatie waarin dit land, zijn burgers en zijn leiders zich vandaag bevinden. Raken de centrumpartijen nog uit hun verdwazing of zijn de extremen het enige alternatief? Waarom lijken traditionele partijen zo onmachtig? En waar zit de knoop in het weefwerk van ons land?

In dit boek heeft Slangen het onder andere over particratie, politiek talent, spartelende overheidsdiensten en de strijd tussen ideologie en steekvlampolitiek. Een kritisch maar hoopvol betoog over wat er fout zit in dit land en waarom partijen opnieuw moeten inzetten op het algemeen belang. Een oproep aan allen om de hoop niet op te geven en de rug te rechten.

Over de auteur

Over de auteur

Als gewezen adviseur voor verschillende partijen en door zijn werk voor maar liefst zes premiers groeide Noël Slangen uit tot de bekendste politieke communicatieadviseur van ons land. Een decennium geleden zei hij het communicatievak en de politiek vaarwel om zijn freedom of speech te herwinnen. Nu deelt hij zijn visie als opiniemaker in de media en wekelijks als columnist in Het Laatste Nieuws en Het Belang van Limburg.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Noël Slangen
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-756-3
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's192
Publicatiedatum16 apr. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling