Wat is er mis met mij?

Wilfried Van Craen, Maite Goossens
Paperback
ISBN 978-94-6401-866-0
Wat is er mis met mij? Wilfried Van Craen, Maite Goossens
Paperback
ISBN 978-94-6401-866-0
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 31 okt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

‘Wat is er mis met mij?’ Het is een vraag die vele mensen zich weleens stellen op moeilijke momenten. Zo ook radiostem Maite Goossens.

In dit boek gaat Maite met haar vragen te rade bij psychotherapeut Wilfried Van Craen. Samen nemen ze verschillende mentale struikelblokken onder de loep die ons allemaal weleens parten spelen. Wat is piekeren, en wat kan je eraan doen? Wat helpt bij slaapproblemen? Hoe ga je om met je angsten? En loslaten klinkt gemakkelijk, maar hoe begin je daar in godsnaam aan? Wat kan helpen om je zelfzekerder te voelen en minder te pleasen? Hoe tem je die innerlijke criticus in je hoofd? Je hebt alles om gelukkig te zijn, maar toch voelt het niet zo. Hoe komt dat en wat kan je eraan doen?

Wilfried en Maite gaan op zoek naar de oorzaak, maar vooral naar mogelijke oplossingen. Met dit doeboek vol handige inzichten en oefeningen ga je zelf actief, concreet en praktisch aan de slag.

Over de auteurs

Over de auteurs

Wilfried Van Craen heeft 44 jaar klinische ervaring als psychotherapeut en seksuoloog. Hij is opleider, docent, mindfulnesstrainer en auteur van meer dan 10 boeken over praktische psychologie.


Maite Goossens is logopediste en werkte 20 jaar lang bij de radio. In 2021 legde ze zich toe op het maken van podcasts. Haar podcastdebuut Wat is er mis met mij? waarin ze het taboe rond psychische problemen doorbreekt, was meteen een schot in de roos.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Maite Goossens, Wilfried Van Craen
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-866-0
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Geplande publicatiedatum31 okt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies