Werken aan werkgeluk

Katelijn Nijsmans, Fons Leroy, Dajo De Prins
Paperback
ISBN 978-94-6310-683-2
Werken aan werkgeluk Katelijn Nijsmans, Fons Leroy, Dajo De Prins
Paperback
ISBN 978-94-6310-683-2
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 21 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

‘Werkgeluk’ is het kernthema van het organisatie- en medewerkersbeleid van de toekomst. Het verzekeren van werkgeluk is ook een win-gegeven voor de arbeidsorganisatie, want gelukkige medewerkers verbinden zich duurzaam met hun organisatie, realiseren een grotere impact en leveren betere prestaties. Werkgeluk heeft niets te maken met eenmalige ingrepen of acties in een organisatie, de aanstelling van een Chief Happiness Officer of wekelijks nieuwe bloemen op kantoor. Het gaat wel over een duurzaam hr- en organisatiebeleid waarbij op alle elementen die verbonden zijn met ‘goed werk’ tegelijkertijd wordt ingewerkt.

In dit boek nemen de auteurs je mee in het ‘huis van werkgeluk’ om aan de hand van verschillende kamers, verdiepingen en ramen jou de nodige handvatten te geven om te werken aan het werkgeluk van jouw organisatie of team. Met concrete cases van diverse organisaties uit allerlei sectoren illustreren ze bestaande praktijken die gerelateerd zijn aan het huis van werkgeluk. Zo tonen ze aan dat organisaties wel degelijk bezig zijn met het maximaal verzekeren en incorporeren van werkgeluk in hun hrm-beleid.

Over de auteurs

Over de auteurs

Katelijn Nijsmans is CEO van How’s Work?. Als neuropsycholoog en bedrijfsexperte begeleidt zij al meer dan 15 jaar organisaties in de zoektocht naar werkbaar werk.


Dajo De Prins is co-founder van How’s Work?, doctor in de rechten en geluksexpert.


Fons Leroy werkte gedurende ca. 15 jaar als adjunct-kabinetschef en kabinetschef voor diverse ministers bevoegd voor werk en sociale zaken. Daarna werd hij in 2005 gedelegeerd bestuurder van VDAB.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Dajo De Prins, Fons Leroy, Katelijn Nijsmans
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-683-2
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's180
Geplande publicatiedatum21 sep. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling