Who the fuck is Alix? Anja Feliers
Paperback
ISBN 978-94-6383-674-6
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 1 dec. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Alix Adam, een succesvolle interieurarchitecte van begin veertig, lijkt alles te hebben: een gelukkig huwelijk, een bloeiende carrière en een zoon die net op eigen benen staat. Toch knaagt er iets aan haar perfecte leventje. Haar schoonmoeder vindt al jaren dat Alix te veel opgaat in haar werk en te weinig tijd vrijmaakt voor haar man.

En dan belandt, geheel onverwacht, een persoonlijke uitnodiging van Niko L., een internationaal gerenommeerd kunstenaar, in haar mailbox. Zonder dat Alix het kan verhinderen, storten de demonen van het verleden zich opnieuw op haar. Niko, de man met wie ze een onuitgesproken en onvoltooide geschiedenis deelt. De man die ze nooit heeft kunnen vergeten.

Alix weet dat ze beter niet op de uitnodiging ingaat. Liever ontkent ze alles: de herinneringen, de gevoelens die Niko bij haar opriep, de onmiskenbare aantrekkingskracht tussen hen die haar tot het uiterste dreef. Maar de lokroep van het verleden is te sterk om te weerstaan. Tegen beter weten in besluit Alix Niko te ontmoeten.

Wat begint als een onschuldige reünie, ontspoort al snel in een web van obsessie, geheimen en gevaar. Alix’ ergste nachtmerries komen weer tot leven. Is haar drang om het verleden over te doen het waard om alles op het spel te zetten? Zelfs haar eigen leven?

Over de auteur

Over de auteur


Met meer dan 150.000 verkochte exemplaren is Anja Feliers de best verkopende vrouwelijke thrillerauteur van Vlaanderen. Ze is de bezielster van de thrillerreeksen rond psychologe Kathleen Verlinden en medium Caro Westerhof. Daarnaast schreef ze ook de erotische Dirty Little Secrets-trilogie met lifestylejournaliste Louise als hoofdpersonage. In 2023 bracht ze samen met haar dochter Tara Meers twee AVI-leesboekjes uit. In 2024 viert ze haar twintigjarig auteurschap.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Anja Feliers
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-674-6
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's360
Geplande publicatiedatum1 dec. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling