Will Tura Jean Kluger NV
Hardcover
ISBN 978-94-6337-805-5
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

‘Als je meer dan 60 jaar applaus hebt gekregen, dan moet je daar gelukkig en tevreden mee zijn. En dat ben ik. Ik besef dat het goed geweest is.’

In het voorjaar van 2023 zet Will Tura na ruim 60 jaar een punt achter zijn rijkgevulde carrière. Op zijn 82ste beslist de keizer van het Vlaamse lied om zich terug te trekken uit de spotlights en het rustiger aan te doen. Al blijft de muziek natuurlijk nooit ver weg in zijn leven.

Dit boek neemt je mee doorheen Tura’s muzikale carrière. Wanneer de 12-jarige Arthur Blanckaert verkleed als cowboy voor het eerst op een podium stapt om een paar liedjes te zingen, ontstaat er een liefde die nooit meer zou overgaan. Als Will Tura staat hij decennialang bovenaan de hitlijsten en laat hij de concertzalen vollopen.

Tura componeert en musiceert, en ontplooit zich tot een echte rasartiest. In het snel veranderende muzieklandschap blijft hij steeds trouw aan zichzelf, zijn leermeesters en zijn fans. Om zo uit te groeien tot een van de grootste artiesten van ons land.

Over de auteur

Over de auteur


Benjamin Praet is chef cultuur, showbizz en media bij Het Nieuwsblad. Hij schrijft al jaren over muziek en interviewde al tal van binnenlandse en internationale artiesten.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Jean Kluger NV
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-805-5
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's180
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling