WILLE Van Gas & Melvin
Hardcover
ISBN 978-94-6310-645-0
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 27 aug. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Willes vader is gesmolten. Niet door een duik in een vulkaan – bommetje! – maar door de helse adem van Miss Halitosis, een stinkend stuk gespuis waarvoor het hele land siddert en beeft. Wille blijft achter, ouderloos en verdrietig, maar met een hoofd vol boeken en knetterende ideeën. Hij komt terecht in een steenrijk pleeggezin met een mesjogge pleegmoeder plus drie etterbakken van pleegbroers, die hem platwalsen met gemene streken. Geen wonder dat Wille op de vlucht slaat.

Zo ontmoet hij Imogen, een meisje dat rondrijdt in een dubbeldekkerbus vol boeken en over de bizarre (maar best handige) gave beschikt om dikke vette pech af te roepen over irritante figuren. Ook professor De Boneir, die geniale ideeën uitlokt door eerst olympisch onnozel te doen, sluit zich aan bij Team Wille. Samen kan het moedige drietal de wereld aan. Samen gaan ze op zoek naar Miss Halitosis. Dat mormel heeft geen idee wat haar te wachten staat.

Over de auteur

Over de auteur


Van Gas geeft in zijn bovenkamer gratis onderdak aan een ingenieur en een schrijver. Hij viel in de prijzen met columns en kortverhalen en maakt deel uit van het literaire collectief This Is How We Read. Met zijn eerste jeugdboek volgt Van Gas zijn hart. Hij woont in Willebroek, met zijn vrouw, zoon en tweelingdochters.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Van Gas & Melvin
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-645-0
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's82
Geplande publicatiedatum27 aug. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling