WOW! Ik heb autisme (e-book)

Luc Descamps Met illustraties van Isabelle Geeraerts
E-book
ISBN 978-94-6310-791-4
WOW! Ik heb autisme (e-book) Luc Descamps Met illustraties van Isabelle Geeraerts
E-book
ISBN 978-94-6310-791-4
€ 12,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 22 apr. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het gevoel dat je er soms niet bij hoort, zul je vast wel herkennen. Anders zijn is niet altijd makkelijk. Bij de meeste kinderen lijken een heleboel dingen vanzelf te gaan: als de leerkracht ineens beslist om de zwemles te vervangen door een rekenles hebben ze daar geen probleem mee. Of als iemand hun een vraag stelt, hebben ze meteen een antwoord klaar. Zulke dingen zijn voor jou soms moeilijk om te begrijpen. Je moet al heel hard nadenken om te weten hoe je zo’n probleem moet aanpakken en helaas weet je vaak helemaal niet wat je moet doen.

Daarom hebben we voor jou dit boek gemaakt. Je leest dit wellicht omdat je autisme hebt, maar WOW, je hebt autisme! Dat wil in de eerste plaats zeggen dat jij wel heel uniek bent. En juist omdat jij bent wie je bent, vind je sommige situaties lastig of zelfs moeilijk. Wel, we hebben goed nieuws voor jou! In dit boek proberen we je een aantal tips te geven die kunnen helpen tijdens zo’n moeilijke momenten of in vervelende situaties.

Over de auteur

Over de auteur

Luc Descamps is met zo’n 60 titels, jaarlijks meer dan 200 lezingen, en bekroningen door de Leesjury niet meer weg te denken in de jeugdliteratuur.


 

Details

Extra informatie

Auteur(s)Luc Descamps
IllustratorIsabelle Geeraerts
ISBN978-94-6310-791-4
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's126
Publicatiedatum22 apr. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling